Tájékoztatás

TISZTELT MEGRENDELŐINK!
2024.01.01-TŐL AZ EATREND MAGYARORSZÁG LÁTJA EL A GYERMEK- ÉS SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉST GYÖNGYÖS VÁROSÁBAN, A JÖVŐBEN ESETLEGESEN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIKKEL AZ ÚJ SZOLGÁLTATÓT TUDJÁK KERESNI.

Óvodások

3-6 éves korosztályra vonatkozó terjedő étkeztetési koncepciónk központi eleme az egészséges ételek biztosítása, a változatosság és a magas élvezeti érték. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek elfogadják és hozzászokjanak a só és ízfokozó nélküli, zsírszegény, egészséges ételekhez. A menüválasztás lehetősége révén a nevelők és a szülők dönthetik el, hogy mi kerüljön az asztalra.

Az ételek minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot. Visszafogottan bánunk a sóval és cukorral. Ételeink ízfokozóktól mentesek. Orvosi javaslat alapján a ryermekek szükségleteinek megfelelő egyéni diétás ételeket biztosítunk.

Iskolások

A menüválasztás lehetőségének biztosításával igyekszünk megfelelni az iskolás korosztály igényeinek. A bemutatott étlapok megfelelnek a korszerű táplálkozás alapelveit és szabályait rögzítő kormányrendeletnek. Ételeink allergén tartalmát minden esetben jelöljük, az ételallergiával vagy intoleranciával diagnosztizált gyermekek számára diétás étkeztetést biztosítunk.

Ételeink minőségét szigorú ellenőrzéssel szavatoljuk. Az ételek tápértéke magas, nagy arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátot és fehérjét, de csak kevés zsiradékot. Visszafogottan bánunk a sóval és cukorral. Ételeink ízfokozóktól mentesek.