Cégünk története

A Mátra Party Kft. családi vállalkozásként indult 24 éve. Megalakulásától kezdve kereskedelemmel és vendéglátással foglalkozik, az évek során állandó fejlődés, a tevékenységek gyors bővülése és terjeszkedés jellemezi.

A cég alapvetően a Mátra fővárosában és annak 50 kilométeres körzetében vállalkozik, központja Gyöngyös főterén található.

Az évek során a Mátra Party Kft. a környék meghatározó vendéglátó-ipari szolgáltatójává vált, hiszen a munkahelyi, a diák, a szociális, a kórházi vendéglátás terén jelentős beruházásokkal, komoly eredményeket ért el. Érdemes külön is említést tenni a rendezvényszervezés és kitelepüléses vendéglátás (catering) szolgáltatásunk folyamatos fejlesztéséről, hiszen saját eszközállományunkkal 3000 fő egy időben történő ellátására vagyunk képesek az ország bármely pontján, legyen szó gála vacsoráról, állófogadásról, kerti partiról, városi, falusi nagy rendezvényekről.

Az elmúlt két évtizedben jó néhány szakmai elismerésben részesültünk: Védnöki Tábla 1995, a Magyar Szakácsok És Cukrászok Szövetségének Értékmegőrző Testülte tagja 2000-ben, Heves Megye Turizmusáért Nívó Díj 2006, az Észak-Magyarország Turizmusáért Nívó Díj 2007-ben.

A cég alapító tulajdonosa Kósa László, három és fél évtizedes vendéglátós pályafutás után úgy döntött, hogy vállalkozását egy megbízható, a hevesi érdekeket és hagyományokat tiszteletben tartó másik családi vállalkozás, az FH Csoport vigye tovább. A tulajdonosváltás ellenére a cég filozófiája, helyi kötődése, vezetése és munkavállalói állománya változatlan, a Mátra Party legfőbb célja továbbra is a helyi közösségek szolgálata.

 • 1992

  A Mátra Party Kft. megalakulása

  A családi vállalkozásként indult céget folyamatos fejlődés és növekedés jellemezte már a kezdeti években.

 • 2000-2006

  Számos elismerésben részesültünk

  Cégünk növekedésével számos díjat és elismerést is elkönyvelhettünk. Például a Heves Megye Turizmusáért Nívó Díj 2006-ban, az Észak- Magyarország Turizmusáért Nívó Díj 2007-ben, és a száz  legjobb étterem díja 2005-ben és 2006-ban.

  2000-2006

 • 2020

  Az FH Csoport része lettünk

  További fejlődésünk zálogaként cégünk 2020-ban  csatlakozott a színes étkeztetési palettával, és nagy tapasztalattal rendelkező FH Csoporthoz.