PARTNERKÖZPONTÚ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos és visszakövethető minőségellenőrzésre a gyermekétkeztetés és közétkeztetés szolgáltatások során, amely lehetővé teszi az ügyfélpanaszok és észrevételek korrekt és gyors kezelését. Minden általunk készített ételt szakértő dietetikus kóstol végig a hét minden napján, és szakmai szempontok szerint értékeli azokat. A mindennapos minőségi kontroll lehetővé teszi, hogy ügyfeleink bármilyen panaszára azonnal reagáljunk, és amennyiben az megalapozottnak bizonyul, gyorsan korrigálni tudjuk a hibát.

Konyháink a HACCP mellett az ISO:9001 , az ISO:14001, az ISO:22000 és az ISO:45001 szabványokkal egyenértékű környezetközpontú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer szerint működnek, ezáltal partnereink folyamatosan kiváló minőségű ételeket kapnak. Panasz esetén ügyfélkapcsolatokért felelős kollégáink azonnal, az ügyfél szempontjaira figyelemmel fogják orvosolni a problémát, mivel számunkra az elégedett ügyfél a legfontosabb.

VISSZAÉLÉS BEJELENTÉS

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény 40. §-ban előírt jogszabályi kötelezettség alapján, az FH csoport cégei tekintetében, az alábbiakban tesszük közzé a cégcsoport Üzleti Magatartási és Etikai Kódexét, valamint Visszaélés-bejelentési Szabályzatát.

A belső visszaélés-bejelentési rendszer működtetésére a Társaság e feladatkörében nem utasítható alábbi személyt jelöli ki:

Amennyiben írásban kíván bejelentést tenni:

– anonim bejelentéseket is lehetővé tevő csatornán, amelyet a Társaság bárki által elérhetővé tesz az fhgasztro.hu valamint az mparty.hu honlapokon;

– a Társaság által kijelölt személynél: dr. Sasi Nagy Edit Jogi vezető; sasi.nagy.edit@fhgasztro.hu e-mail címen;

Amennyiben szóbeli bejelentést kíván tenni, kérjük hívja:

– dr. Sasi Nagy Edit Jogi vezetőt, +36 30 3939 385 (Társaság által kijelölt személyt)

A Társaság részére bármilyen csatornán megtett bejelentéseket bizalmasan kezeljük, a bejelentő adatait nem adjuk ki más, harmadik félnek, ezáltal teljes mértékben biztosítjuk a bejelentő személyének védelmét és a visszaélés-bejelentéssel szembeni bizalmat.